Ποια είναι η ιδανική αναλογία πρωτεΐνης στην τροφή για γάτες;

Οι μικρές μας γάτες είναι μεγάλα σαρκοφάγα. Για να τα φροντίσετε, είναι απαραίτητο να τους παρέχετε μια καλή διατροφή, πέρα ​​από όλη την προσοχή που τους αξίζει σε καθημερινή βάση! Έτσι, το να τα αγαπάς σημαίνει επίσης να φροντίζεις να έχουν όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη η πλοήγηση με όλες τις σειρές που υπάρχουν. Η Ultra Premium direct δεσμεύεται για διαφορετικές συνταγές κροκέτας που καλύπτουν όλες τις πρωτεϊνικές ανάγκες που είναι απαραίτητες για τη γάτα. Εδώ είναι κάτι που πρέπει να δούμε πιο καθαρά για τις βασικές ανάγκες των μικρών μας αιλουροειδών.

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για τις γάτες μας

Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα αιλουροειδή πρέπει να έχουν α κυρίως σαρκοφάγα δίαιτα. Σωστή τροφή η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για διαφορετικούς λόγους. Έτσι, εάν το γεύμα του μικρού σας ζώου δεν περιέχει αρκετό από αυτό, μπορεί να προκαλέσει αρκετές ανησυχίες για την υγεία. Ακολουθεί μια μη εξαντλητική λίστα με τα οφέλη των κροκέτας πλούσιων σε πρωτεΐνη για τις γάτες μας:

  • Λιγότερη κούραση και περισσότερη ενέργεια
  • Μια παροχή αζώτου απαραίτητη για την καλή υγεία τους
  • Διατήρηση καλού ουροποιητικού συστήματος
  • Ομορφιά του παλτού και των νυχιών
  • Διατήρηση της μυϊκής μάζας
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Ultra premium απευθείας
Πιστώσεις: Ultra premium direct

Επιλέγοντας τις σωστές κροκέτες με αφοσιωμένες μάρκες

Οι κροκέτες Ultra premium απευθείας προσφορά ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης για τη γάτα σας, ανάλογα με την ηλικία, το βάρος, τον τρόπο ζωής της κ.λπ. Πράγματι, κάθε γάτα είναι διαφορετική και έχει συγκεκριμένες ανάγκες! Στη συνέχεια, ένα στειρωμένο ζώο θα έχει λιγότερο λιπαρή διατροφή, ώστε να μην κινδυνεύει να πάρει βάρος ή να έχει άλλες παθολογίες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σέβονται τη σαρκοφάγα διατροφή τους. Ένα καλό προϊόν βάζει πρώτα την πρωτεΐνη, άρα αυτό αντιπροσωπεύει 30 έως 40% της σύνθεσης για κροκέτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η μάρκα προσφέρει προϊόντα που περιέχουν 70% συστατικά ζωικής προέλευσης, που καλύπτει όλες τις πρωτεϊνικές ανάγκες για τις γάτες μας. Επιπλέον, σειρές χωρίς σιτηρά έχουν κατασκευαστεί για να διασφαλίζεται α καλή πέψη.

Αυτή η εταιρία française κάτι για να το ευχαριστήσει σεβαστές αξίες. Πράγματι, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και η καλή διαβίωση των ζώων βρίσκονται στο επίκεντρο της κοινωνίας μας. Ultra Premium Direct στη συνέχεια δεσμεύεται πληρώνοντας 1% του κύκλου εργασιών τους (των προϊόντων με ετικέτα), απευθείας σε σωματείων προστασίας των ζώων χάρη στην ετικέτα 1% For Animals. Ωστόσο, αυτή η δέσμευση δεν σταματά εκεί. Δημιουργήθηκε το 2014, η εταιρεία έχει ήδη δώσει περισσότερα από 370.000 γεύματα σε διάφορα καταφύγια (80.000 το 2021).

Ultra premium απευθείας
Πιστώσεις: Ultra Premium Direct

Μια ισορροπημένη διατροφή προσβάσιμη σε όλους

Για να είναι υγιείς, οι γάτες μας πρέπει να έχουν ποιοτικό φαγητό. Έτσι, αυτή η μάρκα που λειτουργεί σε συνεργασία με διατροφολόγους κτηνιάτρους είναι προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Πράγματι, προσφέρει μια τιμή έως και 40% φθηνότερα από ισοδύναμα εύρη. Η πώληση γίνεται στο διαδίκτυο, υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος : με άλλα λόγια δεν υπάρχει μεσάζων, και άρα κανένα επιπλέον περιθώριο.

Χάρη στο συνδρομητικό τους σύστημα, 10% έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις αγορές σας. Επιπλέον, οι κροκέτες σας παραδίδονται, ακριβώς στο κατώφλι σας. Επομένως, εσείς επιλέγετε συχνότητα παράδοσης που σου ταιριάζει τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο για αυτό! Ωστόσο, μην ανησυχείτε, η φόρμουλα στην οποία μπορείτε η εγγραφή είναι επεξεργάσιμη. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο της παραγγελίας σας ή την ημερομηνία παραλαβής ανά πάσα στιγμή. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε την πρόοδο των διαφόρων παραγγελιών χάρη σε ένα email υπενθύμισης!

Για να εγγυηθεί η κροκέτα που καλύπτει όλες τις ανάγκες των ζώων μας, το Ultra Premium Direct μεγιστοποιεί τη χρήση του φυσικά προϊόντα. Εκτός από μια ιδανική πρωτεϊνική σύνθεση, όλα τα στοιχεία συνδυάζονται για να αποκτήσετε μια δίαιτα που προάγει την ευεξία της τρίχας σας.

Η γάτα μου λατρεύει να πηδά στην επιφάνεια εργασίας: πώς μπορώ να το σταματήσω;

17 φωτογραφίες από γάτες σε ασυνήθιστα μέρη!