Καλή ή κακή ιδέα;

Η σπιρουλίνα είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βρίσκεται σε άνοδο. Πράγματι, τα φυσικά του οφέλη για τον οργανισμό δεν αποδεικνύονται πλέον. Δρα στο ανοσοποιητικό, τονώνει και περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, αρκετά για να χαρίσουν ζωντάνια. Αυτά τα αποτελέσματα είναι γνωστά για τους ανθρώπους, αλλά τι γίνεται με τις γάτες; Το να τους δίνετε σπιρουλίνα ως συμπλήρωμα διατροφής, καλή ή κακή ιδέα; Μάθε τώρα!

Γιατί να δίνετε σπιρουλίνα σε γάτες;

Η σπιρουλίνα δεν είναι μόνο για τον άνθρωπο. Τα κατοικίδια μπορούν να επωφεληθούν από αυτό για να βελτιώσουν την υγεία τους, αλλά και τις ιδιαιτερότητές τους παλτό. Οπότε ναι, Η σπιρουλίνα για γάτες είναι μια πολύ καλή ιδέα από αυτό ενισχύει τη φυσική άμυνα και βελτιώνει την απόδοση.

Αυτό το φύκι περιέχει σχεδόν το 60% των πρωτεΐνη, αλλά και πολλά μέταλλα και βιταμίνες. Εκτός από την ενδυνάμωση του σώματος, η σπιρουλίνα δρα στο τρίχωμα της γάτας. Αυτό θα είναι τότε πιο λαμπερό, πιο απαλό και πιο γεμάτο! Επίσης θα ρίξει λιγότερα μαλλιά.

Για μια γάτα σε εξαιρετική φόρμα, μη διστάσετε να συμπεριλάβετε τη σπιρουλίνα στη διατροφή της καθημερινά. Μπορείτε να του το δώσετε με τη μορφή σφραγίδας ή πιο απλά ανακατεύοντάς το στο φαγητό του.

γάτες σπιρουλίνα
Συντελεστές: Dmitry Kirichay / iStock

Μια καλή εναλλακτική για κουρασμένες γάτες

Οι αρετές της σπιρουλίνας την καθιστούν εξαιρετικό σύμμαχο για μεγαλύτερες, κουρασμένες ή ελαφρώς άρρωστες γάτες. Πράγματι, η δράση των αντιοξειδωτικών το καθιστά δυνατό καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης δεδομένου ότι δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες στην αρχή της κυτταρικής γήρανσης.

Η σπιρουλίνα είναι επίσης ιδανική για την ενίσχυση της ανάρρωσης του κατοικίδιου ζώου σας. ο τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος θα επιτρέψει στη γάτα σας να αναρρώσει πιο γρήγορα.

θα το είχες καταλάβει, Η σπιρουλίνα έχει μόνο οφέλη για την υγεία, θα δείτε επίσης βελτίωση στη σωματική απόδοση της γάτας σας! Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που είναι κατάλληλο για όλα τα κατοικίδια, οπότε μη διστάσετε να το συζητήσετε μαζί σας κτηνιατρικός.

5 συμβουλές για να το αποτρέψετε

Πώς να προετοιμάσετε τη γάτα σας για ένα ταξίδι με αυτοκίνητο;